Kepiye golek pabrik sing apik kanggo lampu jalan sing dipimpin?

 

Ing jagad, tuku a rega paling murah lan paling apik metu dipimpin lampu jalan angel kanggo umume para pembeli ing luar negeri. Kepiye golek barang sing apik dipimpin lampu dalan Produsèn ? Pancen mikir.

 

WOSEN yaiku lampu dipimpin pabrik kanthi sejarah 29 taun, nggawe lampu sing dipimpin, kalebu lampu jalan sing dipimpin ,lampu lampu jalan sing dipimpine lsp Kabeh dipimpin lampu dalan disertifikasi dening ETL, UL, CE, Energy Star lsp. Kanthi gambar ing ngisor iki, sampeyan bisa mriksa kanthi luwih cetha:

 

Ana pitakon? Ayo lan hubungi kita!

Dina apik, kanca!