Si të gjeni tregun me shumicë të dritave të tavanit?

Për shumicën e blerësve të ndriçimit jashtë shtetit, ata preferojnë të blejnë dritat më të lira dhe të shkallës së lartë të vendosura në panel , duke prodhuar nga Kina prodhues i ndeshjeve të meshës .

Testi i energjisë pas montimit, është hapi i dytë i procesit të testimit. Fuqia e sipërfaqe të montojë dritat LED të panelit të sheshtë lidhet me konsumin e energjisë elektrike.

Më shumë video të çoi në fabrikën e instalimeve Kinë detajet ju lutemi klikoni:

https://www.youtube.com/channel/UCmxuANIo4JNIIcx8DvTmSfQ/videos

Çdo pyetje në lidhje me panel katror dritat e tavanit të udhëhequr ose dritat e rrumbullakëta të montuara me porosi dizajni? A keni nevojë drita komerciale më e lirë dhe më e mirë , duke prodhuar nga Kina drejtoi prodhuesin e ndriçimit ? Ejani dhe na kontaktoni!

Ditë të mirë, mik!