Kumaha carana mendakan lampu borong pasar langit-langit?

Kanggo kaseueuran pembeli lampu luar negeri, aranjeunna langkung resep mésér lampu recessed panel langkung murah sareng kelas tinggi , ngahasilkeun ti Cina mingpin pabrik perlengkapan wafer .

Tés listrik saatos dirakit, mangrupikeun léngkah kadua prosés tés. Kakuatan tina permukaan dipasangan panel datar dipingpin lampu aya hubunganana sareng konsumsi listrik.

Langkung video tina dipimpin turun pabrik perlengkapan Cina detil mangga klik:

https://www.youtube.com/channel/UCmxuANIo4JNIIcx8DvTmSfQ/videos

Naon waé patarosan ngeunaan lampu pasagi dipingpin lampu siling , atawa lampu bulat dipasang khusus gunung rarancang? Naha anjeun peryogi lampu komérsial anu paling murah sareng pangsaéna , ngahasilkeun ti Cina mingpin pabrik lampu ? Kadieu sareng kontak kami!

Wilujeng dinten, rerencangan!